BENVINGUDA
Benvingut a la meva pàgina web dedicada a la fotografia del cel. M'agradaria compartir la meva fascinació per la bellesa del món que envolta la nostra Terra amb algunes fotografies. Espero que aquestes fotos interessin a tots els que estimen aixecar els ulls cap a les estrelles o que motivin als que han oblidat fer-ho. Aquestes fotos són, sense pretensió alguna, les d'un aficionat, preses amb un material d'aficionat. 
 
Trobaràs diferents seccions: la presentació en què comento breument els meus inicis a l'astronomia. Després us presento el material que utilitzo. En la secció de vincles, he reunit algunes adreces que m'han estat útils per començar. Es tracta de webs dedicades a l'astronomia com Webastro o Astrosurf, que m'han permès enriquir el meu coneixement, la tècnica i la possibilitat d'intercanviar opinions gràcies als seus fòrums. 
 
La secció de galeries es divideix en tres parts: les fotografies realitzades sense telescopi, preses amb nomès un càmera i un trípode i que reflecteixen el que es pot observar a simple vista o utilitzant uns prismàtics. Les fotos preses sense telescopi, amb la càmera instal•lada sobre una muntura equatorial. Finalment, les fotos preses amb el telescopi. 
 
Les tècniques d'adquisició i processament de les fotografies són objecte de nombrosos tutorials i discussions, per la meva banda parlaré breument sobre els mètodes que utilitzo. Aquesta visió general permetrà als principiants adonar-se que fer una astrofoto és bastant més restrictiva que localitzar un objecte en el cel i prémer el disparador  
 
La teva opinió o comentaris m’interessen, no dubtis a escriure'm.  
 
Bon cel! 

Nou
Un agraïment molt especial per a la Berta i la Irene que han traduit aquests textsActualment aquest lloc està optimitzat per a una pantalla de 1920 px
Darrera actualització 04 decembre 2019